Ohita navigaatio

Kultur för allas evenemang

Information om seminarier, diskussioner och andra evenemang, som arrangeras av Kultur för alla tillsammans med olika samarbetspartner.

 • Nordiskt seminarium: Kulturens roll i social delaktighet och socialarbete

  Plats: Hanaholmen - kulturcentrum för Sverige och Finland, Esbo

  Tid: 11 december 2017

 • Mota bort mörkret!

  Välkommen på festen Mota bort mörket! till vårt kontor på Kabelfabriken i Helsingfors den 7.11. kl. 15–18.

 • Queerkätkö (Queergömma) 27.6.– 30.7.2017

  Välkommen att söka queergömmor i Helsingfors!

 • Språket är det hus vi bor i

  På seminariet Språket är det hus vi bor i kommer vi att lära oss mer om den nuvarande situationen för flerspråkigheten i de nordiska länderna – både som ett demografiskt faktum och som en fråga att ta hänsyn till på det litterära fältet. Institutioner i Norden som arbetar med flerspråkighet eller som har inkluderat flerspråkighet i sin verksamhet kommer att presentera sina lösningar. Vi kommer också att diskutera öppna frågor om flerspråkighet inom kulturpolitiken, såsom Nordiska rådets litteraturpris, läsarnas tillgång till böcker på sitt modersmål och översättningspolitiken.

 • DiDa - Disability Day Art & Action 2017 (27.11-3.12)

  DiDa – Disability Day Art & Action är en nätverksfestival som firas i samband med den internationella funktionshinderdagen den 3 december. DiDa vill lyfta fram frågor om mänskliga rättigheter och jämställdhet genom högkvalitativa och tankeväckande konstverk, kulturprogram och andra handlingar.

 • Evenemangsarkiv

Siirry sivun alkuun